fotbollströjor


Arsenal kan ha meddelat klubbens


Sverige Tröja Barn, Atletico Madrid Tröjaarsenal bekräftade i går fotbollströjor med eget namn på ryggen forum matchen tidigare samma

Arsenal kan ha meddelat klubbens utträde ur den mycket kritiserade europeiska superligan, men Gunners fans är långt ifrån nöjda med mannen i toppen av klubben i norra London.
Arsenal bekräftade i går kväll att de drog tillbaka sitt engagemang i den föreslagna europeiska superligan, med klubben som utfärdade ett uttalande som bad sina fans om ursäkt i form av ett öppet brev.
sverige tröja barn Brevet undertecknades, 'The Arsenal Board', med många fans på sociala medier som kritiserade Kroenke för hans misslyckande med att fästa sitt namn vid uttalandet och krävde att den amerikanska ägaren lämnade klubben.
Arsenal -målskyttlegenden Ian Wright började bollen rulla när han helt enkelt twittrade '#KroenkeOut' och hashtaggen har trenderat på sociala medier när Gunners fans har delat sitt stöd för rörelsen för att få bort ägaren, som har varit i klubben i 13 år.
atletico madrid tröja Gunners fans förväntas protestera utanför Emirates Stadium inför deras Premier League -match med Everton på fredagskvällen.
billige fodboldtrøjer Arsenal Supporters 'Trust har också uppmanat Kroenke att personligen ta på sig alla kostnader som klubben ådrar sig till följd av hans bud att ta dem med i European Super League.
Ett virtuellt fanforum planeras på torsdagskvällen, där högre klubbtjänstemän ställs inför frågor från supportrar om klubbens försök att engagera sig i ESL, medan Gunners manager Mikel Arteta kommer att möta media på klubbens presskonferens före matchen tidigare samma dag.

fotbollströjor