konstante tinker til hans start


Chelsea ansatt Lampard som Maurizio Sarris


Liverpool Drakt, Chelsea Drakt8 som kom tilbake etter en fotballdrakter til lag nærmere utgangsdøren

Chelsea ansatt Lampard som Maurizio Sarris etterfølger i 2019, med den tidligere nr. 8 som kom tilbake etter en vellykket periode i Derby County.
Men mens han gjorde det bra med å styre klubben til fjerde på Premier League -tabellen forrige sesong, er tålmodigheten på Stamford Bridge tynne.
Chelsea brukte store penger på Timo Werner, Kai Havertz, Hakim Ziyech og Ben Chilwell i løpet av sommerens overgangsvindu, men alle har slitt med å komme i gang i vest -London.
liverpool drakt Blues trodde de ville havnet i topp to i starten av kampanjen, men for tiden er de 11 poeng bak Manchester United på toppen av tabellen.
Det påstås at paret er revet over om de skal bruke øksen nå, og ansette en midlertidig erstatter, eller vente og se til slutten av sesongen.
Midlertidige erstatninger Avram Grant og Andriy Shevchenko har blitt diskutert, men øverst er Chelsea usikker på hva de skal gjøre.
chelsea drakt Og for å gjøre saken verre for Lampard virker det som om spillerne begynner å miste troen på hans ledelsesmetoder.
Chelsea-lagets medlemmer sies å være 'forvirret' av 42-åringens tilnærming, og tror at hans konstante tinker til hans start XI ikke hjelper deres sak.
camiseta de Sevilla I mellomtiden tror tidligere Manchester United -stjerne Dimitar Berbatov at Chelsea må gi Lampard tid til å snu ting.
Chelsea er neste i aksjon mot Luton Town i FA -cupen lørdag. Og et nederlag i den kampen kan skyve Lampard nærmere utgangsdøren.

Maglie Newcastle United
Nuova Maglia Arsenal Bambino
maglia manchester city
napoli Fodboldtrøje til Børn
Maglietta Del Arsenal
nuova maglia manchester united
nuove maglie roma
Maglia Spagna Poco Prezzo
Maglia AC Milan
manchester united drakt
Sverige landsholdstrøje