forble ubesvart frem til andre


Mikel Artetas side som senket Vieira


Chelsea Drakt, Liverpool Draktmen i løpet av 25 minutter fotballdrakter salg sammen igjen

Arsenal så ut til å skrape nok en seier etter at Pierre-Emerick Aubameyangs åpning forble ubesvart frem til andre omgang.
Men i løpet av 25 minutter snudde en Christian Benteke og Edouard-dobbel spillet fullstendig på hodet og lammet Emirates til stillhet.
chelsea drakt Edouard's var en ettertrykkelig avslutning på tverrliggeren, og fikk Gunners-fansen til å legge hodet i hendene da interessen deres for franskmannen aldri ble til virkelighet i løpet av sommeren.
En ekstremt sen Lacazette-utjevner reddet et poeng for Mikel Artetas side som senket Vieira på kne, men det var fortsatt en livlig prestasjon fra Eagles.
fußballtrikots Selv om Vieira ikke klarte en over sin tidligere side på kvelden, fremhevet kampen at han klarte å vinne dem på overgangsmarkedet ved å ta Edouard.

liverpool drakt 23-åringen har truffet bakken i Sør-London, og scoret tre mål på fem Premier League-kamper så langt, selv med noen av opptredenene fra benken.
jalkapallo pelipaidat Både Aubameyang og Lacazette dro Arsenal til uavgjort, og sistnevnte kom for å gi Artetas side en verdifull spiss som hadde manglet det meste av kampen.
Likevel, med Lacazette ute av kontrakt ved slutten av sesongen og Aubameyang 32 år gammel, kan det hende overgangssjef Edu snart må begi seg ut på overgangsmarkedet.
Med Edouard nylig bundet til en fireårig avtale, er han sannsynligvis ute av markedet, og Gunners kan bli overlatt til å beklage sin tapte mulighet.
Fans kan imidlertid holde et svakt håp på grunn av koblingene som vedvarer mellom Edouard og nord-London-siden.
Franskmannen har også forbindelser med fan-favoritten Kieran Tierney takket være tiden deres sammen i Celtic, noe som betyr at fristelsen til å spille sammen igjen kan tyne ham.

Everton Draktsett

Manchester […]